[Partehartuzit] Ekainaren 17an bilera eta bazkaria. Apuntatu zara?
MIRIAM URETA
miriam.ureta a bildua ehu.eus
Ast, Eka 10, 10:26:07, CEST 2021
Kaixo Julen,
Ni bilerara joango naiz baina ez naiz geratuko bazkaltzeko orduan
Ekainaren 17 arte
Miriam Ureta
Julen Zabalo Bilbao <julen.zabalo a bildua ehu.eus> escribió:
> Kaixo,
> pasa den astean beheko mezua zabaldu genuen, datorren astean
> Bilbon egin behar dugun bilera eta bazkarirako deia eginez. Gehienek
> erantzun dute, baina 12ren berri ez daukagu oraindik.
> Osteguna hartuko dugu izena emateko azken egun modura, eta
> ostiralean erantzun ez dutenak ez bilerara ez bazkarira ez doazela
> interpretatuko dugu. Ados?
> Gogoratu, baten batek erantzun nahi badu, neuri bakarrik egiteko:
> julen.zabalo a bildua ehu.eus
> Ondo ibili
>
> Julen Zabalo <julen.zabalo a bildua ehu.eus>(e)k idatzi du:
>
>> Kaixo,
>> aurretik esan bezala, ekainaren 17an, bilera egingo dugu
>> 11:00etan, Bilbon, Ekoetxean (Pilota kalean), eta ondoren batera
>> bazkalduko dugu.
>> Oraingo neurriak direla eta, badakizue aurretik jakin behar
>> direla kopuruak (bai bilerarako eta baita bazkarirako ere). Beraz,
>> niri erantzun, mesedez, (ez taldeari), eta esan:
>> 1. Bilerara etorriko zareten
>> 2. Bazkarira etorriko zareten
>>
>> Baiezkoa eman dutenen kopurua bakarrik hartuko dugu kontuan.
>> Batzuek ezin izango duzue, badakigu; kasu horretan, zuen ezin
>> etorria argia bada, aurretik esan, mesedez.
>> Laster arte,
>> Julen
>>
>> Erantzuna niri bidali: julen.zabalo a bildua ehu.eus
>> --
>> Julen Zabalo
>> Parte Hartuz ikerketa taldea
>> Euskal Herriko Unibertsitatea (UPV/EHU)
>> (+34) 945 01 33 13
>
>
> --
> Julen Zabalo
> Universidad del País Vasco / Euskal Herriko Unibertsitatea (UPV/EHU)
> Soziologia eta Gizarte Langintza saila / Departamento de Sociología
> y Trabajo Social
> (+34) 945 013 313
>
> _______________________________________________
> PartehartuzIT mailing list
> PartehartuzIT a bildua list.ehu.eus
> http://list.ehu.eus/mailman/listinfo/partehartuzit
PartehartuzIT posta zerrendari buruzko
informazio gehiago