[Partehartuzit] 2019-Emaitzak // Producción 2019 HAU ERABILI
MILA AMURRIO
mila.amurrio a bildua ehu.eus
Ost, Aza 18, 19:04:07, CET 2020
Ados!!!
Mila
Julen Zabalo <julen.zabalo a bildua ehu.eus> escribió:
> EGUN ON, CRISTINAREN EMAILA TXARTO ZEGOEN AURREKO MEZUAN. MEZU HAU
> ERABILI, MESEDEZ
>
> Kaixo,
> udaberrian egin behar genuen lan hau, baina udaberri
> berezia eduki genuenez, atzeratzen joan zaigu urteroko lan hau,
> aurten presarik ez zegoela lagunduta. Hemen, beraz, 2019ko gure
> produkzio guztia biltzeko plantilla.
>
> 1. Kide guztiek bidali behar dituzte datuak. Ez sartu,
> mesedez, 2020ko daturik.
> 2. Saiatu datu zehatzak ematen, ikerketa proiektuetan
> batez ere. Saiatu ere artikulu laburrak (egunkarietakoak, esate
> baterako) biltzen, eta hitzaldiak edo bestelako dibulgazio ekimenak.
> Inportanteak dira taldearen atal hori ondo betetzeko (dena ez da
> ikerketa)
> 3. Datuak entregatzeko epea: datorren astelehena, azaroaren 23.
> 4. Emaitzak Cristina Garciari bidali, mesedez:
> cris.garcia.cgc a bildua gmail.com
>
> ---------------------
> Hola,
> lo que normalmente hacemos en primavera, este año viene con
> retraso, tal vez porque esta vez no había ninguna prisa y porque la
> primavera fue bastantes especial. Adjunta va, por tanto, la
> plantilla para recoger nuestra producción de 2019
>
> 1. Esta plantilla la tenemos que rellenar todos los
> miembros de Parte Hartuz. No introduzcáis, por favor, datos de 2020
> 2. Tenemos que intentar introducir datos exactos,
> especialmente en los proyectos de investigación. Son importantes,
> también, los artículos cortos (de periódicos, por ejemplo) y las
> conferencias, charlas u otras actividades de divulgación. Por
> dejadez, este apartado muchas veces va con menos información de la
> que en realidad tenemos.
> 3. El plazo de entrega será el lunes, 23 de noviembre.
> 4. Los datos hay que enviarlos a Cristina García:
> cris.garcia.cgc a bildua gmail.com
>
> Eskerrik asko!
>
>
> --
> Julen Zabalo
> Parte Hartuz ikerketa taldea (UPV/EHU)
> 945 01 3313
PartehartuzIT posta zerrendari buruzko
informazio gehiago